Moni's

16.4.07

Jurnal :: Hello world!

Am fost foarte sincera cand am zis ca vreau sa reincep sa scriu. Din pacate, n-am mai apucat. Si de fiecare data cand vreau sa ma reapuc, ma gandesc la cate chestii am de povestit de cand n-am mai scris, ma apuca groaza si evident aman. Asadar o sa ma prefac ca n-am nici o chestie de povestit din trecut.

In primul rand le multumesc tuturor prietenilor care mi-au trimis mailuri si urari de Paste. De fiecare data cand primesc mail de la voi ma bucur! De Paste am fost sa o vizitez pe Mada, care s-a mutat in Highland Park! Ospitalitatea lor a fost ca o gura de aer curat. Si am mancat o sumedenie de bunatati, inclusiv miel facut de Yogesh in stil indian. Toata lumea a facut misto de mine, ca ala nu-i miel, ca n-are gust de miel ci de condimente indiene, etc. Foarte bun. Iar Mada face un ceai indian EXCELENT. Dup-aia am fost la o alta petrecere cu studenti de la Rutgers, la care iar am mancat, dar nimic nu se compara cu DROB, SALATA BOEF si SNITZELE!! Pana acum un an citeam pe blogurile romanilor din afara cat de mult apreciaza mancarea romaneasca si ridicam din spraceana. Ei bine am ajuns sa ii inteleg, in sfarsit :)

In momentul asta, sunt efectiv blocata in oraselul meu dragutz de pe deal. Din cauza ploilor abundente din ulimele zile, raul a dat pe dinafara si foarte multe drumuri sunt inundate. Practic n-am cum sa ajung la scoala. Nu sunt ore nici azi, nici maine, iar sentimentul ca sunt izolata de faculate e foarte interesant. Se pare ca 650 de oameni au trebuit sa-si evacueze casele. Chestia asta imi aminteste de inundatiile din Romania.. desi oamenii de aici o duc mult mai bine si probabilitatea sa primeasca ajutor e mult mai mare.

In rest, m-am transferat la doctorat si am inceput sa lucrez la un proiect de cercetare cu agenti care "invata sa fie destepti". Imi place si sper sa iasa ceva interesant. Acum insa trebuie sa ma intorc la treaba. Ca de obicei promit sa incerc sa ma apuc iar de scris. :)