Moni's

29.12.06

Irina Athanasiu

Tocmai am aflat ca a murit doamna profesoara Irina Athanasiu. Stiam ca era bolnava dar nu avea nici cea mai vaga idee ca boala era intr-un stadiu atat de inaintat. Doamna profesoara Irina Athanasiu a fost probabil profesoara pe care am admirat-o cel mai mult. Inteligenta, spirituala, organizata, cursurile dansei provocau studentii sa gandeasca in permanenta. Pacat ca nu am fost mai atenta la ele.. Singurul curs pe care l-am luat cu dansa a fost limbaje formale si automate (din cate imi amintesc, asta era numele oficial al lui "LFA") si a fost unul din cursurile mele preferate pentru ca era unul din putinele cursuri care te incurajau sa gandesti.

Inca nu-mi vine sa cred vestea pe care tocmai am aflat-o. Pentru ca stiu ca pana de foarte curand a fost o persoana plina de energie si de o inteligenta incredibila.

27.12.06

Sarbatori

Va urez tuturor niste sarbatori frumoase si senine si un nou an plin de bucurii! Poate ca ati aflat ca iarna asta nu vin in Romania, dar ma gandesc cu mult drag la voi si sper sa va distrati alaturi de cei dragi. Si daca aveti timp sa-mi trimiteti un email cu vesti despre voi (eventual poze =) ), mi-ar face foarte mare placere sa aflu ce mai nou cu viata voastra. Va pup !!