Moni's

10.9.05

Jurnal :: cina in 4

Dupa aproape o luna, am reusit sa ne adunam noi, locatarele apartamenului 388, la o cina & discutii. Pana acu ne vedeam pe hol, asteptam una dupa cealalta la baie, ne mai intalneam prin bucatarie, mai schimbam impresii despre o tema, etc.

Mi-am dat seama ce inseamna fenomenu de musuroi de furnici. E o diferenta imensa intre cand vorbesti cu cate o persoana odata si cand faci conferinta cu toata lumea. Cand vorbestu numai cu unu'/una odata, totu-i ok, simpatic, etc, dar cu una vorbesti una, cu celalta vorbesti alta si nu ca s-ar contrazice sau ceva, dar fiecare are ideile ei, si e greu sa comunici in triunghi sau in patrulater :). Cand te aduni si cineva lanseaza o idee, ai reactia instantanee a tuturor.

Fetele sunt 2 americance : Jennifer (la chimie) si Meryl (la fizica) si o nemtoaica, Alice (la psihologie). Toate suntem grad-students, J si M sunt la doctorat, A e exchange student si io-s la master :D

Fiecare a gatit cate ceva, nestiind ce o sa faca celelalte. Ne-am ales cu 2 feluri de paste, un fel de cartofi si un fel de clatite. Bineinteles ca cea mai reusita idee a fost a mea si puteti ghici care a fost :). Din pacate, americanii nu prea-s obisnuiti cu clatitele si, dupa ce eu m-am chinuit sa le fac cat mai subtiri cu putinta, ele luau cate 2 odata :). Am stat la discutii cam 1 ora, a fost dragutz si ne-am si organizat cu curatzenia in apartament. Si am hotarat sa luam cina impreuna cel putin o data la 2 saptamani. Acum apartamentul pare mai prietenos :)

6 Comentarii:

At 11:30 a.m., Anonymous Anonim a spus...

Sprechen Sie Deutsch mit Alice?

 
At 11:31 a.m., Anonymous Anonim a spus...

Nein .. :D Desi mi-a trecut prin cap sa-mi mai exersez germana :)

 
At 2:37 p.m., Anonymous Anonim a spus...

Clatite! I knew it!

 
At 6:21 a.m., Blogger Alex Brie a spus...

Pai si cum asa? intr-o luna de zile inca nu v-ati strans si voi la tv rontaind chipsuri, band bere, si comentand aspectul actritelor?

You girls are sooo antisocial :)

 
At 8:16 a.m., Anonymous Anonim a spus...

Americanii au pancakes care sunt clatite mult mai groase(pacat de strokocarea ta de a le face subtiri!)si in mod traditional le mananca cu "maple syrup"-sirop de artar,un lichid vascos si f.dulce.Cred ca sunt asa de groase pt,ca probabil au mult mai multa faina si posibil praf de copt.Poti sa incerci sa mananci odata,sa vezi diferenta.Mie personal mi se par incomparabil mai fine clatitele noastre,nu ca as fi nationalista,dar asta e gustul meu.

 
At 8:42 a.m., Anonymous Anonim a spus...

Ok, poate n-a fost chiar o luna inca :) Dar televizor nu avem, iar americancele nu mananca cipsuri, de bere ce sa mai vorbim ! Iar TV au numai ele in camera, nu avem in sufragerie, sa ne adunam cu toatele. Nu-s ca fetele din "friends" din pacate, poate numai Alice :) Dar, cine stie, poate cu timpu... :D

 

Trimiteți un comentariu

<< Home