Moni's

2.9.05

Jurnal :: Prima zi de scoala

Azi a inceput scoala. Maine e vineri si luni e zi libera (1 mai muncitoresc). Si totusi, azi s-au tinut toate orele care erau programate. Asta e mai rau ca in Ro :) Dar mai sunt si alte schimbari majore care au aparut cu ocazia asta :
- campusul s-a umplut de boraci; studentii de aici sunt mult mai galagiosi si mai multi decat cei de la Poli (sau poate m-am obisnuit eu cu un campus pustiu si linistit ?)
- autobuzele s-au marit si s-au indesit (ca altfel nu are loc turma de boraci)
- masinile s-au inmultit simtitor
- centrul de studenti, care inainte se inchidea la 5, acum e deschis pana la 1 noaptea; si magazinasul cu fleacuri tot la fel; sunt impresionata.
- manifestarile sociale s-au indesit si ele; maine, de exemplu, e haleala de bun venit din partea departamentului (Din afisul de prezentare, citez : "Program : 9-11: mic dejun; 12-14 prinz" si "va fi haleala din belsug" - si cred ca am citat cam jumatate din informatia de pe afis)

Zilele trecute am fost la cumparaturi cu o coreeanca firava, mica, plapanda. Se plangea ca nu poate cumpara mare lucru, pentru ca portiile sunt prea mari. Si-a cumparat un borcanel micutz de maioneza si o sticlutza de otzet. M-a uns pe suflet...

1 Comentarii:

At 10:31 a.m., Blogger Joe Black a spus...

he he, foarte funny... :)

o fi cam tarziu... da mai bine decat niciodata.

 

Trimiteți un comentariu

<< Home