Moni's

21.7.05

Retzete :: Familia Coffee, ramura ICE


Ramura ICE a familiei coffee se trage dintr-o ruda nenobila, nerecunoscuta si cam din flori, numita ICE coffee (care, in mod paradoxal, chiar da numele familiei).

ICE COFFEE

Se prepara dintr-o cafea obisnuita (facuta in ibric sau la filtru), indulcita dupa gust si racita cu cuburi de gheatza. Aparent nesimpatica, este foarte buna in cazuri de urgentza (nu avetzi la indemana ness si este cald afara - alternativa : cafea normala iese din discutie, din cauza temperaturilor inalte).

Variante : cu lapte, capuccinno (cu frisca), coco (cu cacao), cinny (cu scortzisoara), irish (cu coniac/rom -> compromite proprietatea racoritoare)


NESSICE

Se prepara un ness dupa instructiunile de pe cutie. Se poate profita de proprietatea ness-ului de a se dizolva in apa rece. Se pun cuburi de gheata.

Variante : latte (cu lapte), capuccinno (cu frisca sau cu capuccinno la plic), moccacinno (cu cacao), cinny (capuccinno pe spuma caruia sa pune scortzisoara -> nu se recomanda in cazul in care capuccinno-ul are deja aroma), cu rom (ca si in cazul cafelei irish, cantitatea de alcool este invers proportionala cu cat de racoritoare va fi bautura rezultata)
Nu uitati cuburile de gheata !!

ICE TEA

Orice ceai in care puneti cuburi de gheata

Varianta :
Daca ceaiul este negru, esenta de ceai poate fi dizolvata cu lapte (asta e o chestie englezeasca) si cu cuburi de gheata ! :)

Racorire placuta, rapida si durabila ! (mai ales pentru cei care nu au parte de aer conditionat)

1 Comentarii:

At 4:07 a.m., Anonymous Anonim a spus...

Acu' stiu ce sa cer :D

 

Trimiteți un comentariu

<< Home