Moni's

15.7.05

Provocare :: 3 lucruri

Stand si meditand la cele 74 de chile pe care am voie sa le iau cu mine in avion cand plec, mi-am pus intrebarea : daca ar fi sa iau numai trei lucruri cu mine, care ar fi acelea ... ? Inca nu stiu si, din fericire (!!!!) nu e cazul. Dar voi, daca ar fi sa va mutati pentru o perioada lunga, nedeterminata, intr-un loc indepartat si ar trebui sa alegeti numai 3 lucruri pe care sa le luati cu voi de acasa, care ar fi alea ?

5 Comentarii:

At 5:20 p.m., Anonymous Anonim a spus...

Daca chiar ar trebui sa iau doar trei lucruri, eu nu as lua nimic. Hm. Interesant. :-) Mi-ar fi dor de unele lucruri care imi amintesc de prieteni, dar mi-as aminti de ei si fara ele.

 
At 10:47 p.m., Anonymous Anonim a spus...

Daca ar fi sa iau cu mine numai trei lucruri...."Dac-ar fi să scriu un catren - catren însemnând o poezie de numai patru versuri - în ce sens de numai patru versuri, diferite popoare au poezii scurte, noi... cea mai scurtă poezie a românilor este tapuritura din Maramureş, care se începe cu un chiot şi se sfârşeşte cu o beşteleală, dar e foarte frumos că e aşa." - Nichita Stanescu

 
At 2:52 a.m., Anonymous Anonim a spus...

:) Nu era vorba de chestii sufletesti de genul unei poezii, ci de 3 obiecte.. N-am zis ca locul indepartat in care ai pleca ar fi un loc civilizat .. :) Any changes ?

 
At 5:00 a.m., Anonymous Anonim a spus...

Daca nu ar fi civilizat mi-as lua un cutit, o bricheta eterna (ceva cu care sa pot aprinde focul dar care sa tina mai mult ca o bricheta ieftina) si o carte buna si groasa cu care sa pot face focul mai usor. Cred ca in loc de carte as considera poate o unghiera, dar nu mi-e clar pana nu voi fi pus in situatia respectiva. :-)

Astea mi le-as lua chiar daca hainele de pe mine sunt incluse sau nu in cele trei lucruri (daca nu sunt incluse, plec gol si cu astea trei de mai sus).

 
At 2:43 p.m., Blogger Alex Brie a spus...

cat de complexe sa fie lucrurile?
daca insula pustie dar tropicala, atunci laptop + generator eolian de curent + antena internet satelit

 

Trimiteți un comentariu

<< Home